Komfort opp mot beskyttelse
Kan du få begge deler?

VVerdens beste presentasjon om kutt beskyttelse

Med forskrifter og teknisk utvikling som skjer stadig raskere, er det lett å miste oversikten over hva som virkelig betyr noe i forhold til å holde arbeiderne trygge og produktive.

Flere tiårs erfaring, ekspertise og forståelse satt sammen til en 5 minutters presentasjon i kutt beskyttelse, som vi håper vil være banebrytende for deg, tryggheten til dine ansatte og kontinuiteten i virksomheten.

Komfort er nøkkelen til økt bruk

I lang tid har de kutt beskyttende egenskapene til hansker (kun) handlet om tekniske aspekter. Det er på tide å endre denne tankegangen.

Dersom vi virkelig ønsker å redusere kutt- og rift skader, må vi fokusere på alle delene som kan forårsake skadene (dvs. risikoen som finnes i arbeidsmiljøet opp mot brukerens behov for komfortable hansker), da vil man ha et bedre utgangspunkt for å velge de hanskene som er best egnet til å forbli PÅ brukerens hender, og beskytte medarbeiderne på best mulig måte, gjennom hele arbeidsdagen.

KUTT BESKYTTELSE PARADOKSET

Jo høyere nivå av kutt beskyttelse, jo flere kutt relaterte ulykker

Den generelle tankeprosessen, som kan virke logisk, er at jo høyere kutt beskyttelse en hanske har, jo flere kutt skader vil forhindres. Men mange kunder opplever i stedet det motsatte, fordi jo høyere kutt beskyttelse, jo dårligere er komforten, noe som får arbeiderne til å ta av hanskene.

De tryggeste hanskene er de man har på.

Fordeling av reelt markedsbehov for kuttbeskyttelse.

KOMFORT ELLER BESKYTTELSE ... HVEM HAR SAGT AT MAN IKKE KAN FÅ BEGGE DELER.

Vi mener at det viktigste er en perfekt balanse mellom komfort og ytelse, som vi kaller Komfortabel ytelse og som vi bygger inn i hver eneste hanske.

I tillegg gjør vi det enklere å finne paret som virkelig passer deg med vår nye ATG® Glove Finder.

KOMFORT:

Komforten til hanskene våre sikres takket være bruken av teknologiplattformene våre som er basert på fleksibilitet, passform og fingerfølsomhøt.

YTELSE:

Våre ytelsesplattformer gjør oss i stand til å levere sikre løsninger for håndbeskyttelse der det finnes ulike farer og risikoer. Vi sikrer den beste beskyttelsen.

HANDPLEIE:

Alle hanskene våre er Dermatologisk godkjent av Skin Health Alliance og vasket før pakking, slik kan vi garantere at de er "ferske rett fra pakken", i henhold til Oeko-Tex® sertifiseringen.

SE HELE MESTERKLASSEN

Trenger du mer informasjon?

Ta kontakt med oss for personlig rådgivning